Beskyt din virksomhed mod DDoS angreb 

IT-miljøet er konstant under pres fra cybertrusler, og det er selvsagt yderst kritisk, hvis dine kunder ikke kan tilgå dine digitale platforme. Tabt omsætning, utilfredse kunder og dårligt omdømme er bare nogle af de konsekvenser det kan have, hvis dit IT-miljø sættes ud af drift. 

DDoS angreb er en hyppig anvendt cybertrussel, der gennem overloads af trafik blokerer dit netværk og afskærer dine servere fra omverdenen. 

Ved at eliminere truslen fra DDoS angreb er du garanteret et hurtigt, stabilt og sikkert netværk med høj tilgængelighed for legitime brugere. Progressive DDoS beskyttelse sikrer, at din virksomhed er beskyttet hvis DDoS angrebene rammer. Vi tilbyder beskyttelse af alle dine netværksressourcer. 

Et sikkert IT-miljø er forudsætningen for en god forretning

Gennem overvågning og scrubbing af trafikken i dit netværk kan vi identificere anomalier eller ondsindet trafik og eliminere den før den når at gøre skade. Der udløses en alarm når mængden af trafik overstiger den prædefinerede værdi for IP-adressen(erne), hvorefter afværgelsen igangsættes. 

Du kan vælge den løsning der passer bedst til din virksomhed baseret ud fra antal IP-adresser. Løsninger på minimum 3 IP-adresser inkluderer en månedlig servicerapport. Rapporten omfatter blandt andet en liste over alle registrerede angreb, selv lavniveau-angreb, der ikke har udløst en alarm.

Dine fordele med Progressive DDoS Beskyttelse

  • Eliminering af angreb inden de rammer dit netværk 

  • Simpel afregningsmodel 

  • Hurtigt, stabilt og sikkert netværk 

  • Høj tilgængelighed

  • Månedlig servicerapport med overblik over trafik og identificerede angreb  

Kontakt os og lad os finde den løsning der matcher din virksomhed

Har du lyst til at høre, hvad vi kan gøre for dig? Vi er der altid. 

Tlf.+45 3547 5180
rgu@progressive.dk