Baseline Security er der altid, når du har behov for bekyttelse

Baseline Security dækker din virksomheds grundlæggende IT-sikkerhedsbehov. Og lidt til.

Microsoft 365 indeholder en række sikkerhedsprodukter og -services. Vi har pakket dem i tre forskellige pakker til dig.

Baseline Security Business, Baseline Standard og Baseline Plus. Tre sikkerhedspakker, der afdækker forskellige virksomheder med forskellige sikkerhedsbehov.

Hvilken pakke, du bør vælge, afhænger af de konkrete behov i netop din virksomhed. Men der er også nogle systemmæssige krav, der skal være opfyldt. Således er det en forudsætning for, at du kan får Baseline Security Plus, at du har Microsoft 365 E3 eller E5 – men ellers kan du vælge den pakke, du ønsker.

I Progressive ved vi, hvor mange varianter virkeligheden kommer i. Derfor er de tre pakker sammensat, så de dækker på en måde, der svarer til virksomhedernes reelle behov. Alt sammen bygget på det samme solide fundament.

Det får du med Baseline Security

  • Grundlæggende konfiguration og sikkerhedsmodning på tværs af produkter og platforme, der sikrer, at alle elementer lever op til Progressives Baseline Security.
  • Løbende strømlining af Baseline Security baseret på ændringer i Microsoft 365-services og trusselsbilledet for at sikre bedst mulig beskyttelse for din virksomhed.
  • Løbende ajourføring af Baseline Security op mod kendte rammeværktøjer og benchmarks, der sikrer, at din virksomhed ikke blot lever op til, men også bibeholder det ønskede sikkerhedsniveau.

 

  • Månedlig rapportering med henblik på compliance med den etablerede baseline, og fast månedlig pris pr. bruger.

Baseline Security er baseret på og inspireret af benchmarks udgivet af Center for Internet Security (CIS), Microsoft Recommended Practices og Progressives viden og erfaring med IT-sikkerhed.

 

Løbende udvikling og optimering

Baseline Security består af 150+ sikkerhedskontroller og konfigurationer, som alle har det fælles mål at sikre brugere, enheder og data.

I IT-verdenen står intet stille, og derfor er sikkerhedsløsningen – naturligvis – under konstant udvikling.

Den månedlige rapportering med data fra din virksomheds eget IT-miljø sikrer, at du hele tiden har en finger på pulsen. Og sikrer, at vores rådgivning konstant er baseret på aktuel data.

Har du Baseline Security Plus vil Security Operations Center (SOC) overvåge, vurdere og reagere på sikkerhedshændelser indsamlet af de forskellige analyseværktøjer, som ligger i Baseline Security Plus.

For at kunne få Baseline Security forudsætter det, at du har en Microsoft 365 Business-plan eller E3/E5 licens.

 

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe din forretning til den rigtige løsning. Vi er der altid. 

Christian Mark
Business Manager
Tlf. +45 9927 1004
cma@progressive.dk