Vi er der altid, når du skal have fuld effekt af Microsoft 365

Øg produktiviteten, styrk sikkerheden og understøt den hybride arbejdsplads. Progressive kan hjælpe din virksomhed med at få det optimale udbytte af Microsoft 365.

Overblik og større udbytte

Når det kommer til IT, giver det i mange tilfælde god mening at kigge nærmere på sammenhængen mellem forskellige tjenester og løsninger. Ikke mindst når det gælder pakker med IT-løsninger, der ligger indenfor samme miljø, for ofte kan der ligge praktiske såvel som økonomiske fordele klar til at samle op.

Som kunde i Progressive kan du lave aftale om at bundle licenspakker fra Microsoft 365. Dermed får du en løsning, der med udgangspunkt i M365 giver dig mulighed for at indføre moderne produktivitetsværktøjer, styrke sikkerheden og understøtte den hybride arbejdsplads – på én og samme tid.

Løsningen er sammensat af Microsoft-licenser, backup af data i Office 365 med fri storage og adgang til premium support og rådgivning.

Tre bundle-varianter

Med udgangspunkt i Microsoft 365-licenspakker har vi defineret bundle-varianter. Udgangspunktet for bundle-pakkerne er Microsoft 365 Business Premium-, E3- og E5-licenspakker.

Prisen på den respektive bundle afhænger af prisen på den valgte Microsoft 365 licenspakke – den endelig pris afgives i forbindelse med tilbud og tilvalg af eventuelle optioner.

Service i højsædet – og altid inkluderet

Hvis du vælger en Microsoft 365 bundle-løsning, følger der naturligvis et højt service-niveau med i pakken. Nærmere bestemt fire slags.

Premium Support

Vi har tegnet en supportydelse hos Microsoft, som garanterer os, at vi kan trække på ekspertassistance direkte hos Microsoft. Eksperthjælp, som kommer dig til gode, når Progressives Service Desk eller din primære konsulent tager en supportsag videre til Microsoft.

Advisory Services

I Progressive sætter vi en ære i at yde en ekstra service i alt, hvad vi foretager os. Vores Advisory Service indeholder dels rådgivning omkring optimal licenssammensætning og dels løbende møder med sparring omkring nyheder og muligheder for at optimere din virksomheds setup. Servicen indeholder også Microsoft Quick Guides og Progressive feature guides.

Advisory Mailalert

Advisory Mailalert er en informationsservice hos Progressive, der holder kunderne opdaterede omkring eksempelvis kritiske sikkerhedstrusler, ændringer til Microsoft-services og anbefalinger fra producenter. Mailalert går til din primære kontaktperson, som er ekspert på sit område – dermed er du sikret, at du får proaktiv rådgivning gennem anbefaling fra producenterne.

Backup af Office 365

Som bruger af Office 365 er det dit eget ansvar at kunne genskabe tabt data – Microsoft har kun ansvar for infrastrukturen. Men med vores løsning bliver der taget backup af Exchange Online, OneDrive for Business, SharePoint og Microsoft Teams data i Office 365.

Og så er der alt det andet …

Alt ovenstående er inkluderet i det bundle, du vælger – men du har naturligvis mulighed for at skræddersy din løsning med forskellige tilkøb. 

Når du laver en aftale om at bundle Microsoft 365-licenser gennem Progressive, får du mulighed for at tilkøbe eksempelvis Baseline Security, Client Device Management og ekstra sikkerhedsprodukter som eksempelvis Heimdal Security.

Alt det vil vores konsulenter hellere end gerne tage en dialog med dig om.

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe din forretning til den rigtige løsning. Vi er der altid. 

Christian Mark
Business Manager
Tlf. +45 9927 1004
cma@progressive.dk