Sikker IT-hosting med Cloudcertifikatet

Ønsker du at slippe for besværet med at håndterer egne IT-løsninger? Men er du usikker på næste skridt? Usikker på at hoste dit IT-guld hos andre?

Når du har besluttet dig for en IT-hostingløsning, er det er væsentligt, at du vælger en hostingleverandør, som har Cloudcertifikatet fra Danish Cloud Community. Det er din sikkerhed for, at der bliver passet godt på dit it-guld.
Hos Progressive har vi netop fået fornyet vores Cloudcertifikat, som er et kvalitetsbevis for, at vi er en sikker løsning for dig, der ønsker at hoste dine IT-løsninger hos os. Det betyder blandt andet, at du og dine medarbejdere kan bruge energi på jeres kerneforretning og kunder i stedet for at skulle håndtere egne IT-løsninger.

Jeres sikkerhed for hosting-kvalitet

Progressives Cloudcertifikat fra Danish Cloud Community (tidligere Brancheforeningen af IT-hostingvirksomheder i Danmark) er jeres sikkerhed for at Progressive efterlever de krav, som Danish Cloud Community stiller. Disse er:

  • Krav til informationssikkerhedsprocesser hos Progressive
  • Krav til indhold og tilgængelighed af Progressives service level agreement(s) (SLA)
  • Krav til Progressive i forhold til en række ”Minimumskrav for god hosting”
  • Krav til Progressives økonomi og selskabsform
  • Krav til Progressives forsikringsordninger

Mange virksomheder har allerede glæde af den service og sikkerhed, som følger ved at hoste deres IT hos Progressive. Vil du også have glæde af samme service og vide at dit IT-guld er i sikre hænder? Kontakt Progressive allerede i dag.

Som en del af vores certificering er vores seneste regnskab tilgængeligt via denne side.

Se også www.cloudcertifikatet.dk og www.cloudcommunity.dk.

Juni 2018.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge