Sikkerhed

Din IT-sikkerhed er vigtig

Virus, hackerangreb, phishing og andre trusler er en alvorlig udfordring mod IT-sikkerheden i virksomheder og offentlige organisationer. Med den rette IT-løsning slipper du for disse bekymringer.

Effektiv beskyttelse af jeres dokumenter

Effektiv beskyttelse af IT er en absolut nødvendighed i nutidens hastigt voksende trusselmiljø.

Oplysninger om borgere og kunder kan havne i forkerte hænder, og forretningshemmeligheder kan blive stjålet. For at beskytte jeres virksomhed er det afgørende, at I har en dækkende og sammenhængende IT-sikkerhedsløsning, hvor alle trusler bliver håndteret. Som kunde hos Progressive opdaterer vi hele tiden jeres IT-sikkerhedsløsning, så I undgår virus, hackerangreb, phishing, malware og andre IT-angreb.

Hvad er malware?

Malware er en software, som har til formål at skade computeren. Malware er således en overordnet kategori, som indebærer forskellige typer så som spyware, Adware og Keylogger. 

Ransomware er også en type malware, og den er skadelig idet den holder din computer eller oplysninger, som ligger på computeren, som gidsel. Du kan få dine oplysninger eller funktioner tilbage ved at betale en løsesum til hackeren.  

Sådan bliver du IT-sikker med skræddersyede løsninger

  • Vurdering af jeres sikkerhedssituation
    I får en fuld analyse af sårbarheder i jeres netværk. Hvem kan angribe, hvor og hvordan? I får en udførligt Cyber Threat Assesment-rapport, der giver jer det fornødne overblik til at træffe beslutning om den rette IT-sikkerhedsløsning. Rapporten kan også indeholde en test af jeres organisations sårbarhed overfor phishing-angreb.
  • Beskytte virksomheden
    Uvedkommende får ikke adgang til jeres netværk, da vi arbejder med den nyeste generation af sikkerhedsteknologi til at beskytte jer mod angreb.
  • Lad Progressive styre din sikkerhed
    Med en IT-outsourcing til Progressive tilbyder vi delvis eller fuld drift af jeres IT-sikkerhed. Det gælder både on-premise eller i vores eget datacenter. I kan derved koncentrere jer om jeres kerneforrretning fremfor at skulle løse komplekse IT-sikkerhedsspørgsmål. Vores servicedesk sikrer daglig drift med høj oppetid og løbende konfiguration og vedligeholdelse af alle systemerne.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge