Sikkerhed

Din IT-sikkerhed er vigtig

Virus, hackerangreb, phishing og andre trusler er en alvorlig udfordring mod IT-sikkerheden i virksomheder og offentlige organisationer. Med den rette IT-løsning slipper du for disse bekymringer.

Sikkerhedsradar Progressive

Komplet sikkerhedspakke

Med udgangspunkt i vores sikkerhedsradar kan Progressive levere en komplet beskyttelse af jeres IT miljø, hvilket er en nødvendighed i nutidens hastigt voksende trusselmiljø. Oplysninger om borgere og kunder kan havne i forkerte hænder, og forretningshemmeligheder kan blive stjålet. For at beskytte jeres virksomhed er det afgørende, at I har en dækkende og sammenhængende IT-sikkerhedsløsning, hvor alle trusler bliver håndteret. Som kunde hos Progressive opdaterer vi hele tiden jeres IT-sikkerhedsløsning, så I undgår virus, hackerangreb, phishing, malware og andre IT-angreb.

Sådan bliver du IT-sikker med skræddersyede løsninger

  • Vurdering af jeres sikkerhedssituation
    I får en fuld analyse af sårbarheder i jeres netværk. Hvem kan angribe, hvor og hvordan? I får en udførligt Cyber Threat Assessment-rapport, der giver jer det fornødne overblik til at træffe beslutning om den rette IT-sikkerhedsløsning. Rapporten kan også indeholde en test af jeres organisations sårbarhed overfor eksempelvis phishing-angreb.
  • Beskytte af jeres virksomhed
    Uvedkommende får ikke adgang til jeres netværk, da vi arbejder med den nyeste generation af sikkerhedsteknologi til at beskytte jer mod angreb. Vi sikrer jeres brugers laptops, PC’er og mobile enheder med anti-malware, og servere og netværksudstyr bliver beskyttet med markedsledende software. Men hardware og software gør det ikke alene, da brugernes adfærd også spiller en rolle. I den forbindelse kan vi hjælpe med awareness træning og input til jeres generelle IT-sikkerhedspolitik.
  • Lad Progressive styre din sikkerhed
    Med en IT-outsourcing til Progressive tilbyder vi delvis eller fuld drift af jeres IT-sikkerhed. Det gælder både on-premise eller i vores eget datacenter. I kan derved koncentrere jer om jeres kerneforretning fremfor at skulle løse komplekse IT-sikkerhedsspørgsmål. Vores servicedesk sikrer daglig drift med høj oppetid og løbende konfiguration og vedligeholdelse af alle systemerne, og vores tekniske konsulenter sørger for løbende rådgivning.
Sikkerhed

Morten Brok

Business Manager Security

+45 23321767

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge