fortinet-mssp

Stærkt partnerskab

Fortinet er en verdensomspændende leverandør af netværkssikkerhedsudstyr og er markedsledende inden for Unified Threat Management (UTM). Deres produkter og services giver en dækkende, integreret og højtydende beskyttelse mod det til stadighed skiftende trusselslandskab. Fortinet har en bred produktportefølje og kan sammen med Progressive levere en fuldstændig end-to-end security løsning ”Fortinet Security Fabric”. Progressive blev første MSSP i Danmark og er ligeledes Integrator partner. Vi tager gerne en dialog om vores Fortinet sikkerhedsløsninger og tilbyder at udføre management af FortiGate firewalls med FortiManager og FortiAnalyzer ud af vores datacenter.

 

Sikkert netværk med Fortinet Security Fabric

Du kan få en gennemgang af din netværks- og sikkerhedsinfrastruktur og lad en af vores dygtige konsulenter anbefale en løsning baseret på hardware og software fra Fortinet. Udover firewalls, switche, routere og access points samt administration og drift af disse, kan Progressive hjælpe med at analysere trusselsbilledet for at sikre, at du får et sikkert, hurtigt og stabilt netværk.

Der er sket en udvikling i trusselsbilledet fra det netværksbaserede til det indholdsbaserede. Angrebene er flyttet højere op i protokolstakken, og det giver en kompleksitet, der stiller helt nye krav til sikkerhedsløsningerne. Der skal kunne skelnes mellem ondsindet og lovligt indhold i et bredt udvalg af applikationer. Trusler og angreb når i dag frem til brugerne gennem en blanding af email, websurfing og ikke mindst de sociale medier. Så det er ikke længere tilstrækkeligt at identificere en given protokol eller applikation. Selve indholdet skal analyseres og sammenholdes med information om, hvem og hvor brugeren er, for at sikkerhedsinfrastrukturen kan træffe de korrekte beslutninger om, hvem der må hvad, og hvad der skal stoppes.

 

 

fortinet sikkerhed

Ønsker du at høre mere om de Fortinet netværks- og sikkerhedsløsninger, som Progressive kan tilbyde, kan du kontakte Erik Varn Semey på evs@progressive.dk eller 2048 9177.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge