fortinet sikkerhed

Sikkert netværk med Fortinet Security Fabric

Få en gennemgang af din netværks- og sikkerhedsinfrastruktur og lad en af vores dygtige konsulenter anbefale en løsning baseret på hardware og software fra den markedsledende producent – Fortinet. Udover firewalls, switche, routere og access points samt administration og drift af disse, kan Progressive hjælpe med at analysere trusselsbilledet for at sikre, at du får et sikkert, hurtigt og stabilt netværk.

Der er sket en udvikling i trusselsbilledet fra det netværksbaserede til det indholdsbaserede. Angrebene er flyttet højere op i protokolstakken, og det giver en kompleksitet, der stiller helt nye krav til sikkerhedsløsningerne. Der skal kunne skelnes mellem ondsindet og lovligt indhold i et bredt udvalg af applikationer. Trusler og angreb når i dag frem til brugerne gennem en blanding af email, websurfing og ikke mindst de sociale medier. Så det er ikke længere tilstrækkeligt at identificere en given protokol eller applikation. Selve indholdet skal analyseres og sammenholdes med information om, hvem og hvor brugeren er, for at sikkerhedsinfrastrukturen kan træffe de korrekte beslutninger om, hvem der må hvad, og hvad der skal stoppes.

Fortinet er en verdensomspændende leverandør af netværkssikkerhedsudstyr og er markedsledende inden for Unified Threat Management (UTM). Deres produkter og services giver en dækkende, integreret og højtydende beskyttelse mod det til stadighed skiftende trusselslandskab. Fortinet har en bred produktportefølje og kan sammen med Progressive levere en fuldstændig end-to-end security løsning ”Fortinet Security Fabric”.

Ønsker du at høre mere om de Fortinet netværks- og sikkerhedsløsninger, som Progressive kan tilbyde, kan du kontakte Peter Kjær på pkj@progressive.dk eller 9927 1031.

Læs også om din IT-sikkerhed og skræddersyede løsninger.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge