Kaspersky sikkerhedsløsning

Optimal beskyttelse med Kaspersky Enterprise Security

På den moderne arbejdsplads er det nødvendigt at beskytte brugerne samt alle servere, laptops, computere og mobilenheder mod angreb og trusler. Progressive kan levere en komplet sikkerhedsløsning gennem Kaspersky Enterprise Security, som er en omfattende sikkerhedspakke med alle de sikkerhedselementer, der er påkrævet for at yde maksimal beskyttelse. Ydelserne omfatter alt fra anti-virus til DDoS beskyttelse.

En af ydelserne i sikkerhedspakken er Kaspersky Endpoint Security, som er best-in-class anti-malware software kombineret med automatisk forebyggelse og real-time cloud-assisteret sikkerhedsinformation fra Kaspersky Security Network. Med en brugervenlig administrationskonsol hjælper Kaspersky Endpoint Security jer med at beskytte alle de enheder, I benytter i virksomheden, mod de nyeste trusler. Kaspersky Endpoint Security leverer Next-Gen kraftig flerlagsbeskyttelse mod alle typer af cybertrusler.

Antivirusprogrammet Kaspersky Endpoint Security sikrer:

  • Beskyttelse mod de nyeste trusler, herunder ransomware.
  • Blokade af ondsindede handlinger og ødelæggende adfærdsmønstre, der tyder på malware.
  • Kontrol af applikations- og netværksaktivitet.
  • Applikationskontrol der giver it-administratorer muligheder for at tillade, blokere eller regulere applikationer, herunder ‘Standard Deny’ i Live eller testmiljø.

Kaspersky Endpoint Security er tilgængelig i 3 niveauer

 CloudSelectAdvanced
Lokalt installeret, modulopbygget konsol 
Enkel og intuitiv, cloud-baseret konsol
  
Prækonfigurerede sikkerhedsprofiler
  
Avanceret beskyttelse af arbejdsstationer og filservere
Enheds- og internetstyring
Programstyring 
Security for mobile
Mobile device management
Administration af mobilapplikationer
Systemadministration  
Kryptering  

Sikring af mobile enheder

Kaspersky Mobile Device Management giver centraliseret administration af virksomhedens mobile enheder med hensyn til adgange, rettigheder og mulighed for at fjerne enheder i tilfælde at tyveri eller tab.

Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Registrer og bloker for spam og ondsindede e-mails, før de bliver et problem. Dette sker uden at nedsætte produktiviteten eller, utilsigtet, at slette legitim trafik. Avancerede heuristiske teknologier, sandkasser og maskinlæring beskytter e-mails mod spam, phishing, kompromittering af virksomhedsmails og andre avancerede trusler. Kaspersky Security for Microsoft Office 365 har en intuitiv styring fra en enkel, skybaseret konsol – Kaspersky Business Hub. I har fuld kontrol over, hvad der sker med mistænkelige e-mails. Den giver jer beskyttelse mod den seneste spam, phishing, malware (herunder ransomware) og avanceret filtrering af vedhæftede filer.

Læs om Progressives Office 365-løsning.

Kaspersky Hybrid Cloud Security

Uanset hvor du bearbejder og opbevarer vigtige virksomhedsdata (enten i en privat eller offentlig sky eller begge) leverer Kaspersky en kombination af fleksibel, kontinuerlig sikkerhed og sikker effektivitet. Dine data vil være beskyttet mod de mest avancerede, aktuelle og fremtidige trusler uden at gå på kompromis med systemets ydeevne. Med en Hybrid Cloud Security løsning sikrer du således dine workloads i AWS, Azure og Private Clouds.

Læs om Progressives cloud-løsninger

Kaspersky DDoS Protection

For at forsvare din virksomhed mod DDoS-angreb har du brug for en løsning, der registrerer angreb så hurtigt som muligt. Kaspersky DDoS Protection kæmper på to fronter: Med DDoS-Intelligence og gennem Kaspersky Labs særlige forsvarsinfrastruktur. Kasperskys Security Intelligence Teams bruger sofistikerede metoder til at overvåge DDoS-trusselsbilledet for at sikre, at de er et skridt foran de kriminelle, så potentielle DDoS-angreb registreres endnu tidligere.

Sådan kommer I videre med en Kaspersky sikkerhedsløsning

Kontakt Peter Kjær på pkj@progressive.dk eller 9927 1031 for at høre nærmere om jeres muligheder.

Læs også om vores andre sikkerhedsløsninger.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge