Sikkerhedstruslen mod danske virksomheder vokser

 

Truslen for cyberangreb mod danske virksomheder er nu høj

Center for Cybersikkerhed har hævet trusselsniveauet mod danske virksomheder til “høj”, som svarer til, at det er sandsynligt, at danske virksomheder og myndigheder bliver udsat for angreb, så længe den aktuelle krise mellem Rusland og Vesten pågår.
Det hævede trusselsniveau sætter IT-sikkerhed i et nyt lys. Det gælder både beskyttelse af adgangen til centrale platforme, forebyggelse af markante økonomiske tab og i nogle tilfælde forretningens fortsættelse.

Øget modstandsdygtighed og styrket beredskab er centrale indsatser

For at styrke virksomhedens forsvar mod hackerangreb er der tre centrale områder, som er udgangspunkter for en effektiv og målrettet styrkelse af cyberforsvaret.

1. Forstå virksomhedens aktuelle sikkerhedseksponering og positur
2. Undersøg hvilke systemer, der er udsatte, og hvilken skade et angreb kan forvolde
3. Opdater beredskabet, så I kan agere, når angrebet rammer

Hvis du har brug for rådgivning eller assistance for at øge virksomhedens sikkerhed, kan vi støtte dig på flere måder.
 

Et sikkert IT-miljø er forudsætningen for en god forretning

Hvis du har brug for rådgivning eller assistance for at øge virksomhedens sikkerhed, kan vi støtte dig på flere måder.

 

Securtity Assessement

Hjælper dig med at forstå din virksomheds overordnede sikkerhedsposition og positur. Få udført en Cyber Security Maturity Assessment baseret på rammerne fra CIS Controls rammer og få en uafhængig sikkerhedsanalyse og vurdering af udvalgte netværk, systemer og data, som påvirker virksomhedens infrastruktur. 

 

Penetrationstest

Opdag hvor stor skade, et hul i et bestemt system kan gøre. 
Findes der sårbarheder og fejlkonfigurationer i infrastrukturen? Er der forældede og gamle systemer? Er VPN/VDI-systemer beskyttet mod uautoriseret adgang? Se, hvor de skadelige huller er, med en ekstern penetrationstest. 

 

Incident Response

Få adgang til det rigtige sikkerhedsberedskab i tilfælde af et angreb. Incident Response hjælper med at modvirke tab og lang nedetid som følge af et brud på IT-sikkerheden. Det handler om effektivt at håndtere cyberangreb, så skaden bliver begrænset - og at den tid, din forretning er nede, bliver så kort som muligt

Baseline Security

Baseline Security er en række grundlæggende sikkerhedsservices til din virksomhed, der baserer sig på internationale sikkerhedsanbefalinger, og som dækker virksomhedens fundamentale IT-sikkerhed – én gang for alle. 

Vil du vide mere eller har øvrige spørgsmål til din virksomheds sikkerhed. Vi er der altid. 

René Gundersen
Business Manager - Security
Tlf.+45 3547 5180
rgu@progressive.dk