Skyen kan sagtens være Dansk!

Der er mange fordele ved at gå i ”skyen”. Nye teknologiske muligheder, stordriftsfordele og næsten ubegrænsede IT-hestekræfter. Men der er også ulemper. Det kan være svært at bevare overblikket over hvor data egentlig ligger henne, hvilke tjenester man har brugt, og hvem der har adgang til det.
 
Som den seneste tids historier i pressen har vist, så kan selv store projekter og leverandører få skyen galt i halsen. Forklaringen er nok, at programmører interesserer sig mere for teknik og IT arkitektur end for GDPR og overholdelse af kompliceret lovgivning.
 
Men der er faktisk en enkel løsning som mange overser: Det er fuldt ud muligt at etablere en privat sky (”Private Cloud”) på Dansk jord, med de samme tekniske muligheder som de store udbydere af Cloud tjenester. Endda på en måde der er kompatibel med f.eks. Amazon AWS, og i mange tilfælde også billigere.
 
”Moderne Cloud Computing er ikke et sted – det er en arkitektur. En arkitektur der også kan købes i Danmark, produceret af danske ansatte, med teknik og data placeret solidt i hjertet af København. Dermed kan man imødekomme programmørernes ønske om brug af ny og mere effektiv teknologi, samtidigt med at GDPR og lokal lovgivning efterleves”, udtaler Jesper Sommer fra Progressive.
 
Med afsæt i de nyeste teknologier inden for servere og Cloud-software er Progressive stolt af at lancere Cloudstack – en ny og lokal sky-tjeneste der indeholder ægte platform-tjenester (PaaS), containere (Kubernetes), serveruafhængig kode, virtuelt netværk, og meget mere. Alt det man på teknik-sprog kalder for et Software-defineret Datacenter. Løsningen er endda kompatibel med Amazon AWS, så et eksisterende IT projekt ikke skal programmeres helt forfra. Enhver der sidder med et stort AWS projekt kan flytte driften tilbage på danske hænder, men bibeholde mulighederne for selvbetjening og API adgang til løsningen.
 
Progressive er først i Danmark med ”ægte Cloud”på dansk Jord. For yderligere spørgsmål kontakt Business Manager Jesper Sommer, jso@progressive.dk, 35 25 50 70, eller kig forbi http://cloudstack.dk

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge